Kurser

 

 

"Din inneboende kraft": Kundaliniyogakurs med Malin S. Nilsson 3/9 - 22/10.

8 kurspass. Måndagar kl 17.30.

 

 

Kursens tema är att känna in i din kraft. Genom att fullkomligt släppa taget och vila i det som är ger vi kroppen möjlighet att hitta tillbaka till sim naturligt djupa intelligens där livskraften är din medfödda potential till ett rikt liv. En kurs som går djupare in i kundaliniyogan med yogapass och meditationer som ibland utmanar kropp och sinne. I denna yogakurs får du uppleva den ofantliga bredd som finns inom denna yogatradition med dess stora skattkista av olika yogapass och meditationer. Läs mer om Malin.

Undervisningen sker på svenska.

 

Pris: 1300 kr

 

 

Anmälan till kursen: Boka dig till första kurstillfället på Anandas bokningssida och sedan kommer vi att skickar en faktura med kursavgiften 1300:- Din plats i kursen sparas när betalningen är mottagen.

Obs: Anmälan är bindande.

____________________________________________________________________

 

 

8 veckor nybörjare yogakurs med Ernesto Rodriguez

5 sep – 24 okt: onsdagar kl 17.30 – 18.50

 

Detta är en kurs för nybörjare eller för dem som vill fräscha upp sina yogakunskaper. Kursen syftar till att gradvist bygga upp dina yogafärdigheter och kunskaper i en vänlig och bekväm inlärningsmiljö. Vi täcker många av de grundläggande asanas (positioner) som finns i hatha yoga. Vi lär oss rätt andningsteknik för ett yogapass och övergången från en asana till nästa (vinyasa flow). Denna yoga är inte bara en fysisk yoga, vi fokuserar också på mental yoga: Hur kan man hålla fokus genom passet och hur kan man använda yogaandningen för att få kraft i kroppen samt släppa tankar och obehog.

Vi kommer också att gå över olika begrepp och idéer från yogatraditionen som hjälper dig att fördjupa din förståelse för dig själv och din yogaklass. Kursen introducerar dig även till några av yogans grunder, historia och filosofi.

(kursen hålls på engelska) Instruktör: Ernesto Rodriguez

 

Pris: 1500 kr.

 

Kursen inkluderar 8 onsdagar pass plus ett klippkort för 2 drop-in yogapass

(att använda i händelse av att du missar ett pass eller vill prova något av våra andra yogapass).

 

Anmälan till kursen: Boka dig till första kurstillfället på Anandas bokningssida och sedan kommer vi att skickar en faktura med kursavgiften 1500:- Din plats i kursen sparas när betalningen är mottagen.

Obs: Anmälan är bindande.

__________________________________________________________________

 

 

Yoga for Men: 8 veckor kurs med Ernesto Rodriguez

5 sep – 24 okt: Onsdagar kl 19.00 – 20.15

 

Detta är ett Power-Vinyasa yogapass med männen som målgrupp. Detta är en fysisk yogaklass där vi synkroniserar rörelser med andning, mjukar upp kroppen och gradvist utvecklar de olika elementen i klassen som yoga andning, midfulness/focus i pass, styrka, stretch, twist och bakåtböjningar.

Varje person har en unik kropp och den manliga och kvinnliga kroppen har ofta olika förutsättningar och möjligheter i samband med sedvanliga yogapass. I den här klassen fokuserar vi på de positioner i yogan som kan vara roliga och utmanande för män samt utvecklar vi en medvetenhet, balans och andning- och avspänningstekniker vilket kan vara värdefulla verktyg i dagens samhälle.

Denna kurs är perfekt för aktiva män som vill starta eller expandera sin yoga och träna regelbundet med samma grupp samt för dem som är öppna för att utforska de många fördelar som yoga kan erbjuda.

(kurs hålls på engleska) Instruktor: Ernesto Rodriguez

 

Pris: 1500 kr.

 

Kursen inkluderar 8 onsdagar pass plus ett klippkort för 2 drop-in yogapass

(att använda i händelse av att du missar ett pass eller vill prova något av våra andra yogapass).

 

Anmälan till kursen: Boka dig till första kurstillfället på Anandas bokningssida. Sedan kommer vi att skickar en faktura med kursavgiften 1500:- Din plats i kursen sparas när betalningen är mottagen.

Obs: Anmälan är bindande.

____________________________________________________________________

 

 

7 veckor Vinyasa Yogakurs med Ernesto Rodriguez

7 nov – 19 dec: Onsdagar kl 17.30 – 18.50

 

Vinyasa betyder att röra sig med andningen (rörlig meditation). Detta är en fysisk yogaklass där vi synkroniserar rörelser med andning, mjukar upp kroppen och gradvist utvecklar de olika elementen i klassen som styrka, strech, twist och bakåtböjningar. Den har är inte en nybörjarekurs med en fortsätning kurs för Beginners Yoga eller en kurs för dig som har yogat lite och vill fräscha upp och fördjupa din yoga. Kursen omfattar också olika filosofiska aspekter av yoga och mindfulness/ avslappningstekniker.

(kursen hålls på engelska) Instruktör: Ernesto Rodriguez

 

Pris: 1350 kr.

 

Kursen inkluderar 7 onsdagar plus ett klippkort för 2 drop-in yogapass

(att använda i händelse av att du missar ett pass eller vill prova något av våra andra yogapass).

 

 

Anmälan till kursen: Boka dig till första kurstillfället på Anandas bokningssida och sedan kommer vi att skickar en faktura med kursavgiften 1350:- Din plats i kursen sparas när betalningen är mottagen.

Obs: Anmälan är bindande.

 

________________________________________________________________

 

 

7 veckor meditationskurs med Ernesto Rodriguez

7 nov – 9 dec. Onsdagar kl 19:00 - 20:00

 

 

Starta, expandera eller förfina din meditation. I kurser kommer vi att täcka allt du behöver veta för din meditation: korrekt sittställning, andning, koncentration, avslappning tekniker och visualiseringstekniker. Vi kommer att arbeta med olika metoder för meditation och fokusera främst på tystnadsmeditation (Anapanasati eller mindfulness of breath). Vi kommer att gå över olika filosofiska begrepp och idéer från den buddhistiska och yogiska traditionen som kommer att hjälpa dig att förstå meditationsprocessen och förbättra din meditationsupplevelse. Ernesto kombinerar sin kunskap om buddhistisk filosofi och tekniker med de från yogatraditionen och införlivar dem i en modern förståelse av mindfulnessövning. (kurs hålls på engleska) Instruktor: Ernesto Rodriguez

 

Pris: 1100 kr.

 

Kursen innerhåller 7 pass (60 min.) plus ett föredrag om Meditation.

Föredrag: "The science of Meditation: from stillness to daily life" Tisdag 13/11 kl 19:15 - 20:15

 

Anmälan till kursen: Boka dig till första kurstillfället på Anandas bokningssida och sedan kommer vi att skickar en faktura med kursavgiften 1100:- Din plats i kursen sparas när betalningen är mottagen.

Obs: Anmälan är bindande.

 

 

 

Copyright © All Rights Reserved. Ananda Yoga Studio