Malin S Nilsson

Om Malin S. Nilsson

 

Malin är certifierad Kundaliniyoga lärare och utbildad på Kursgården Mangalam i Varberg. På Ananadayoga studio delar Malin med sig av Kundaliniyogans visdom genom kurser med olika inriktningar. Det grundläggande intresset för människan och att förstå sig själv gör yogan snarare till en livsstil än bara ett utövande. Under hösten 2017 levde Malin på Sicilien i Italien och studerade Vedanta som ett naturligt led i intresset av livets lära.

 

Kundaliniyoga är en kraftfull form av yoga där förutom fysiska övningar även andningsövningar, chanting, meditation och avslappning har stor plats. Malins yogaklasser syftar till att leda individen in i sig själv och med dess egen nyfikenhet hitta tillbaka till kroppens naturligt djupa intelligens och därifrån göra större plats för medvetenhet i vardagen.

 

Malin är uppvuxen på landet med tusentals timmar av fotboll i fötterna. Drivet efter sanning, autenticitet och att vara till nytta ledde henne polisyrket. Polisyrket är explosivt, händelsestyrt och ofta med människomöten hjärta till hjärta. Intresset för yoga som livsstil ger ett naturligt flöde i en fartfylld vardag.

 

Nyfikenheten på livet, människan och den enskilde individen bjöd in den 1,5 år långa utbildningen Training for Life på Kursgården BaraVara som ett naturligt led i hennes resa in i sig själv. Genom världsledande terapeuter, meditation och olika praktiska övningar tillsammans med en dynamisk grupp går man djupare in i sig själv för att se vem man är.’-Det tydligaste budskapet som kommer ur vilken djupgående process som helst är att jag är en annan du.’ berättar Malin. Malin assisterar idag enskilda kurser på BaraVara.

 

"Din inneboende Kraft": Kundaliniyoga kurs med Malin

(v.36-43) kl 17:30 - 18:45

 

Kursens tema är att känna in i din kraft. Genom att fullkomligt släppa taget och vila i det som är ger vi kroppen möjlighet att hitta tillbaka till sim naturligt djupa intelligens där livskraften är din medfödda potential till ett rikt liv. En kurs som går djupare in i kundaliniyogan med yogapass och meditationer som ibland utmanar kropp och sinne. I denna yogakurs får du uppleva den ofantliga bredd som finns inom denna yogatradition med dess stora skattkista av olika yogapass och meditationer.

Yogan leds av Malin Söderbom Nilsson.

 

"Recharge": Kundaliniyoga kurs (v. 40-48)

 

Kursens tema är att fylla kropp och sinne med energi. Genom kundaliniyogans tekniker hjälper vi nervsystemet att komma i balans och därigenom vara mottaglig för vardagens flöde. En kurs som som syftar till att släppa stress och spänningar där yogapassen är riktade att skapa inre balans och stärka nervsystemet.

Yogan leds av Malin Söderbom Nilsson.

Copyright © All Rights Reserved. Ananda Yoga Studio