Aktiviteter

SACRED WORLD MUSIC CONCERT & KIRTAN med Satyadev och Andreas fre. 13/11 kl 18:00  och

MASTERING THE MOMENT: A WORKSHOP ON HOW TO REMAIN PRESENT IN THE PRESENT TIMES. Sat. 14/11 kl 13:00

Yoga For Kindness: Donationsyoga, insamling för Tuki Nepal  lör 14/11 kl 9:30 och 11:00


Välkommen på donationsyoga, insamling till förmån för Tuki Nepal!

Vi på Ananda vill stödja det underbara initiativ som startats av Tuki Nepal genom att göra en insamling för deras sjukstuga i Jyamrung. Vi vill bjuda in er alla att komma och avnjuta två Yogaklasser som hålls av en härlig yogalärare, Emma Olofsson.


Du väljer själv hur mycket du vill skänka och hela beloppet doneras till Tuki Nepals sjukstuga i Jyamrung.

Sjukstugan i Jyamrung har sedan jordbävningen för ett par år sedan kämpat för att kunna hålla öppet, det saknar grundmaterial för att hjälpa de cirka 3000 i området. Sjukstugan fokuserar på enklare akutvård och förebyggande vård med särskild hänsyn till kvinnor och barn. Vi uppmuntrar dig att besöka deras hemsida och läsa mer om projektet- Tuki Nepal. https://www.tukinepal.org/fler-projekt/sjukstugan/

Alla pengar från yogaklasserna kommer att doneras till deras sjukstuga (via swish).


Vi på Ananda känner att det här är ett enkelt sätt att bidra och göra en liten skillnad för folk i Jyamrung och vi vill hjälpa detta samhälle genom att stödja deras sjukstuga. Vi hoppas du känner dig inspirerad att vara en del av detta och njuta av lite yoga i utbyte.

Samtidigt är det också en möjlighet för Emma att dela sin underbara energi i studion. Emma har tränat i studion de senaste åren och har studerat yoga i Indien. Det var Emma som i kontakt med olika projekt på Linnéuniversitetet hörde talas om Tuki Nepal och var angelägen om att hitta ett sätt att hjälpa till. Emma är en strålande och snäll person och en engagerad och ärlig yogautövare och vi känner att det kommer att vara så härligt att ge chansen för alla att prova hennes yogaklasser.


09.30 - 10.30 lugn morgonyoga - Ett lugnt och medvetet flöde för att släppa på spänningar i kroppen och frigöra sinnet från tankar.


11.00 - 12.00 Yoga grunden: För studenter som vill skapa goda förutsättningar för sitt eget välmående och för sina studier, fokus på ett lugnt och koncentrerat sinne.


Klassen är på nybörjarnivå och vi kommer att fokusera på vikten av hur vi andas och synkronisera detta med rörelse. Ett yogaflöde för att stänga ute tankar som vi inte behöver, öva på att vara närvarande i ögonblicket och att finna glädje i kroppen och stillhet i sinnet.

Klangmeditation med Nayana Chouhan: fre. 18:00 - 19:00


Upplev vibrationerna från östra Indiens klangskålar. De har en läkande, lugnande och harmoniserade effekt. Klangmeditation skapar en inre lugn, ro samt glädje. Stress, spänningar och blockeringar kommer släppas och du hittar dig själv. Under klangmeditation ligger man på en yoga matta. Genom meditation fortsätts cellerna och livsenergi i rörelse. Du får successivt en djupare och starkare effekt av att glädje och livskraften kommer tillbaka till kroppen och själen.


Pris: 250 kr 


Boka här.


Mantra-sångmeditation och filosofiskt samtal.  


En härlig och kraftfull sångmeditation och ett stimulerande filosofiskt / spirituell samtal. Vårt samtal och de utvalda mantraerna är alltid relevanta för vår nuvarande tid, vad vi kan behöva just nu, hur har vi mår nyligen och vad som är framöver för oss.


En härlig stund med musik, mantra och filosofisk samtal. 

Oktober: 7 år jubileum erbjudande:  Bring a friend to yoga: gratis pass.


Under Oktober månad kan du ta med en vän till yoga och både du och din vän kan komma in gratis!

Kampanjer giller för alla som har köpt ett klippkort tidigare.


Välkomna att boka på hemsidan!     Boka här:
https://m.timecenter.se/anandayogastudio/boka/time/?minkalender=1&rid=24699&tjid=&tidval=&date=&

Copyright © All Rights Reserved. Ananda Yoga Studio