Emma Olofsson

Emma Olofsson: 


Min mamma tog med mig på min första yogakurs när jag var 15år, det var en Kundaliniyogakurs där de tvåtimmar långa passen var en utmaning för en tonåring med mycket rastlöshet i kroppen. Men någonstans sådde hon ett frö hos mig, som tog flera år att gro och ytterligare år att utvecklas till något som skulle bli en del av min liv. Jag upplevde att utöva yoga var något som fick mig att må bra, gjorde det möjligt för mig att leva i en mer fungerande vardag, känna mindre stress, ta hand om min kropp, hantera/acceptera mina tankar och handlingar, vara snäll mot mig själv och andra, tänka klart och fatta kloka beslut. 


För drygt två år sedan reste jag till Indien för att gå en "Yoga Teacher Training Course" utbildning i Hata, Ashtanga och Pranayama Yoga och har sedan dess drömt om att få lära ut yoga till andra med förhoppning att kunna föra vidare de fantastiska verktyg som Yogan erbjuder.Nybörjarkurs med Emma.  2/02 - 23/03 onsdagar kl 19:00


Kursen riktar sig till dig som vill prova på Yoga och utmana dig själv fysiskt. I kursen kommer vi att gå igenom Yogans grundpositioner med ett härligt vinyasa flow, lära oss användbara andningsövningar och gå in på yogans filosofi där vi jobbar med att möta våra tankar med acceptans och förståelse. 


Läs om Emmas 8 veckor nybörjare yogakurs.