Ernesto Rodriguez

 

 

  Om Ernesto Rodriguez:

 

   Ernesto växte upp i Venezuela och flyttade i övre tonåren till USA där han bodde i tolv år. Det var också där han började sin bana som yogautövare och senare som yogalärare. Förutom att lära sig om yoga, har han varit en utövare och studerat den tibetanska buddhismen, Qi gong, Reiki och andra holistiska discipliner. Han har alltid varit nyfiken på att lära av olika kulturer, religioner och filosofiska idéer och han har en stor fascination för den moderna vetenskapen, i synnerhet då den möter våra gamla spirituella läror från öster.

.

 

    I sina yogaklasser försöker Ernesto väva in alla dessa kunskaper. Han påminner eleverna om vikten av att må bra och att vara uppmärksam på sig själva och andra. Hans klasser hedrar de klassiska yogaprinciperna med dess filosofi och lägger fokus på det inre utövandet, andningen och den holistiska upplevelse som yogan kan ge.

 

 

 

 

     Förutom att undervisa yoga och meditation, är Ernesto en certifierad Reiki Master, Akashic Records konsult och hypnotisk-regressionsterapeut. Han utövar även olika wellness och holistiska terapier såsom ljudterapi med Crystalskålar, akupressur och qi gong healing.

     

     Ernesto har en formell utbildning i företagsekonomi följt av en Master i International Business. Han arbetade för ett antal företag i Florida innan han bestämde sig för att ägna sin fulla uppmärksamhet åt yogaundervisning. Under de senaste elva åren har Ernesto ägnat all sin tid och kärlek till att undervisa meditation och yoga samt att arbeta som personlig livskonsult/coach där han hjälper andra att förstå sig själva bättre, läka och frambringa mer glädje till livet.