Malin S Nilsson

Om Malin S. Nilsson


  Malin är certifierad Kundaliniyoga lärare och utbildad på Kursgården Mangalam i Varberg. På Ananadayoga studio delar Malin med sig av Kundaliniyogans visdom genom kurser med olika inriktningar. Det grundläggande intresset för människan och att förstå sig själv gör yogan snarare till en livsstil än bara ett utövande. Under hösten 2017 levde Malin på Sicilien i Italien och studerade Vedanta som ett naturligt led i intresset av livets lära.


Kundaliniyoga är en kraftfull form av yoga där förutom fysiska övningar även andningsövningar, chanting, meditation och avslappning har stor plats. Malins yogaklasser syftar till att leda individen in i sig själv och med dess egen nyfikenhet hitta tillbaka till kroppens naturligt djupa intelligens och därifrån göra större plats för medvetenhet i vardagen.


Malin är uppvuxen på landet med tusentals timmar av fotboll i fötterna. Drivet efter sanning, autenticitet och att vara till nytta ledde henne polisyrket. Polisyrket är explosivt, händelsestyrt och ofta med människomöten hjärta till hjärta. Intresset för yoga som livsstil ger ett naturligt flöde i en fartfylld vardag.


Nyfikenheten på livet, människan och den enskilde individen bjöd in den 1,5 år långa utbildningen Training for Life på Kursgården BaraVara som ett naturligt led i hennes resa in i sig själv. Genom världsledande terapeuter, meditation och olika praktiska övningar tillsammans med en dynamisk grupp går man djupare in i sig själv för att se vem man är.’-Det tydligaste budskapet som kommer ur vilken djupgående process som helst är att jag är en annan du.’ berättar Malin. Malin assisterar idag enskilda kurser på BaraVara.


Copyright © All Rights Reserved. Ananda Yoga Studio