Skip to main content

Intuitiv behandling, holistiska metoder, stresshantering Växjö

Må bra-behandling

“Må bra-behandling” är Ernestos egen intuitiva behandling där han kombinerar ett antal holistiska metoder som han har lärt sig under de senaste 16 åren, inklusive: Reiki, Qi gong healing, akupressur, shamanisk healing, trumresa, chakrabalansering med kristallskålar och kan inkludera användning av mantran, kristaller och aromaterapi för att nämna några.

Genom åren har Ernesto utforskat många olika holistiska discipliner som fokuserar på alternativa sätt att förbättra hälsa, stresshantering, läkning och att ge energi till kroppen och sinnet. Detta är en intuitiv behandling där Ernesto kommer att kunna avgöra vilken kombination av tekniker som kan skapa den bästa effekten på mottagaren.

Detta är en bra behandling för alla med stress, sömnproblem, fysiska problem, alla som känner trötthet (i många dagar), alla som är sjuka eller blir sjuka ofta och en bra behandling för någon som går igenom svåra tider som förlorar energi och inspiration. Detta kan också vara bra för att uppnå blockeringar på mental, fysisk eller emotionell nivå.

Bokning