Skip to main content

Yogaklasser i Växjö

Här ser du alla drop in-klasser och aktiviteter

Boka yogaklass

I Anandas yogaklasser får du praktisera yoga med lärare som ser dig, stöttar dig och låter dig utvecklas i din egen takt. När du kommer till en yogaklass är du alltid i goda händer och vi hoppas att du märker hur yogan ger dig mer energi, fokus och glädje.

Missa inte dessa aktiviteter
 • Kakao Ceremoni & Levande Musik med Michael Beck & Giitam Holberg

  19 Mars

  Du är inbjuden till en vacker upplevelse med den stärkande medicinen av levande musik och den heliga kakaon från Sydamerika.

  Jag har äran att ha i studion min gode vän Michael Beck från Köpenhamn som kommer att tar oss genom en glädjefylld musikalisk resa. Denna gången kommer Michael att spela med en fantastisk musiker och vän Giitam Holberg från Norge och en speciell gäst musiker Sven Kihlström. En 4 timmar lång resa fylld med musik, mantran, meditationer, reflektioner, dans och firande. Vi kommer att sjunga mantran, sånger på engelska och lite traditionell spirituell musik från Brasilien.

  Missa det inte!!!

 • Spiritual Yoga Retreat i Varberg med Ernesto Rodriguez

  Det här är en helg för dig som vill bli inspirerad, balansera dina energier, vila, lära dig nya verktyg för att jobba med din kropp/sinne och en helg för att skapa en nystart hos oss. En helg för din kropp, själ och själ.

  Temat för denna helg är de 5 elementen och hur vi kan skapa balans i vår kropp/sinne och hur vi kan fördjupa vår koppling till jorden och livets byggsten (de 5 elementen).

  En helg öppen för alla, oavsett om du är ny på yoga eller om du har mer yoga erfarenhet.

  Under helgen kommer vi att arbeta med olika aspekter av yoga. En bra blandning av fysisk yoga (asana), pranayamas (andningsteknik), meditationer, mantrasång och dharma-samtal (filosofiska diskussioner) med mera. Vi kommer att utforska olika sätt att ansluta till de 5 elementen och vi kommer att delta i en klassisk vedisk eldceremoni (Havan), en kraftfull, balanserande och upplyftande upplevelse med en speciell gäst Karunamayi.

  Ett härlig plats att bo med fantastisk hälsosam mat, trevligt sällskap och tid för dig att ladda om och bli inspirerad.

  Varmt rekommenderad denna helg i Varberg på Kärra Ashram.

  holistic coaching holistic yoga ananda studio