Skip to main content

Om Ernesto

Ernesto växte upp i Venezuela och flyttade i övre tonåren till USA där han bodde i tolv år. Det var också där han började sin bana som yogautövare och senare som yogalärare. Förutom att lära sig om yoga, har han varit en utövare och studerat den tibetanska buddhismen, Qi gong, Reiki och andra holistiska discipliner. Han har alltid varit nyfiken på att lära av olika kulturer, religioner och filosofiska idéer och han har en stor fascination för den moderna vetenskapen, i synnerhet då den möter våra gamla spirituella läror från öster.

I sina yogaklasser försöker Ernesto väva in alla dessa kunskaper. Han påminner eleverna om vikten av att må bra och att vara uppmärksam på sig själva och andra. Hans klasser hedrar de klassiska yogaprinciperna med dess filosofi och lägger fokus på det inre utövandet, andningen och den holistiska upplevelse som yogan kan ge.

Förutom att undervisa yoga och meditation, är Ernesto en certifierad Reiki Master, Akashic Records konsult och hypnotisk-regressionsterapeut. Han utövar även olika wellness och holistiska terapier såsom ljudterapi med Crystalskålar, akupressur och qi gong healing. Ernesto har en formell utbildning i företagsekonomi följt av en Master i International Business. Han arbetade för ett antal företag i Florida innan han bestämde sig för att ägna sin fulla uppmärksamhet åt yogaundervisning. Under de senaste fjorton åren har Ernesto ägnat all sin tid och kärlek till att undervisa meditation och yoga samt att arbeta som personlig/holistisk livskonsult/coach där han hjälper andra att förstå sig själva bättre, läka och frambringa mer glädje till livet.

“Happiness is the new rich,
Inner peace is the new success,
Health is the new wealth,
Kindness is the new cool.”

/ Syed Balkhi

Om Joakim

Redan vid mina första trevande yogapass 2015 kände jag att de tillförde något som var viktigt för mig. Som om min nyfikenhet från alla resor världen över fick en kanal in i min vardag. Jag har provat många olika former av yoga och gått olika kurser i självutveckling på t ex Baravara i Dalarna. Med åren blev det ändå tydligt att det är Kundaliniyoga som kommit att bli mest betydelsefull för mig. En tydlig stig in i mig själv och till mitt välmående. Ett dagligt utövande som så småningom ledde mig till en utbildning på 14 månader på Stockholm Kundaliniyoga Center. Idag är jag internationellt certifierad instruktör i kundaliniyoga och försöker föra dessa mångtusenåriga tekniker för hälsa och välbefinnande vidare till andra nyfikna människor.

”There is no need to temples or complicated philosofies, my philosophy is kindness, my temple is my heart.”

/ HH The Dalai Lama

Om Fia

Yinyoga för mig är ett vackert verktyg, en livsstil som har betytt mycket i min önskan om att utveckla förmågan att leva mer här och nu. En yogaform som verkligen passar alla, även den stelaste och där vi lugnt och försiktigt ’drar ut kroppen’, gör den lite rörligare och lugnar sinnet, en mysig yoga helt enkelt med bara sittande och liggande positioner. Här kommer vi på ett lekfullt sätt men även i den totala stillheten nå en inre balans minska våra stressnivåer och samtidigt öka vår rörlighet i våra leder. Lycka för mig är att finna stunder i vardagen där man tillåts stanna upp, andas lite djupare, lyssna inåt och känna andetaget, en medveten närvaro.

’OM MANI PADME HUM’ – När hjärtat och sinnet är i balans då är allt möjligt