Skip to main content

Maj månad – Nyhetsbrev

Maj är här och bär oss framåt med energier av tillväxt, förändring och möjligheten till bättre balans i vårt liv. Kanske en månad för att göra nya saker, kanske se över och ompröva andra saker och en bra månad för att balansera mellan vila och aktivitet. Vi börjar månaden med en fullmåne och månförmörkelse på fredag (5/5).

Majfullmånen är den mest kraftfulla och gynnsamma fullmånen på året i den buddhistiska traditionen. Det var under fullmånen april/maj som Buddha föddes, blev upplyst och dog. Det är en kraftfull dag för meditation, böner och goda gärningar. Kraftfulla dagar som kan ge många insikter och inspirationer, kan föra oss närmare våra känslor men som också vissa dagar kan reducera våra energinivåer. Den bästa medicinen är att vara ute i naturen, vila, meditera, yoga och ta lite tid för dig själv (och lek).

Som alltid är alla aktiviteter i studion skapade med avsikten att hjälpa oss i vårt dagliga liv och hjälpa oss att må bra fysiskt, mentalt och känslomässigt. Jag hoppas att du hittar något för dig här denna månad.

Buddhas fullmåne: berättelser om Buddhas liv, mantra & meditation. Fredag 5/5 kl 18:00

Välkomna till en härlig och intressant kväll med berättelser om Buddhas liv och läror, guidad meditation och Tibetanska Mantra Chanting med Ernesto.

Majfullmånen är känd i Asien som Buddhas fullmåne eller Buddha Purnima. Den första Buddha Shakyamuni (Siddhartha Gautama) föddes, blev upplyst och dog under fullmåne i april/maj. I den buddhistiska traditionen är detta årets viktigaste/kraftfullaste dag. Det är en tid för meditation och bön och en tid att erkänna Buddhas liv och läror. Love / Kindness/ Compassion. “Lets come together, uplift ourself and be inspired”. Läs mer och boka

Yoga Retreat i Varberg med Ernesto Rodriguez (och Karunamayi) 12-14 maj

Om bara 2 veckor ska jag ha min årliga yogaretreat på Kärra Ashram. En helg med yoga, meditation, andningsövningar, mantra, yogafilosofi, en speciell vedisk eldceremoni, god mat, härlig miljö och trevliga människor. 

Jag har några lediga platser kvar och det här kan vara ett bra tillfälle att göra något annorlunda, ladda om och hitta balans och inspiration. Alla är välkomna. Jag är säker på att det kommer att bli en glädjefylld, avkopplande och insiktsfull helg. Kontakta mig om du har några frågor: info@anandayogastudio.se Läs mer.

Gong & Ljudbad med Joakim Håkansson. 2 onsdagar i maj kl 19:30

Kom och upplev en onsdagkväll med gongens välgörande vibrationer.

Här kan du bara lägga dig på mattan för helt kravfri och prestationsfri återhämtning. Låt vibrationerna från gongen och andra instrument hjälpa dig släppa de spänningar vanlig avslappning och vila ha svårt att komma åt. Passet inleds med kortare grundande andningsövning innan du inbäddad i filtar och bolster tar del av en lång gongvila. Vi avslutar med gemensam meditation. Boka och läs mer här

Välkomna att uppleva “Må bra-behandling” med Ernesto. Lär & boka

reiki healing yoga ananda studio växjö

“Må bra-behandling” är Ernestos egen intuitiva behandling där han kombinerar ett antal holistiska metoder som han har lärt sig under de senaste 16 åren, inklusive: Reiki, Qi gong healing, akupressur, chakrabalansering med kristallskålar och kan inkludera användning av mantran, kristaller och aromaterapi för att nämna några. Detta är en bra behandling för att hjälpa minska stress, sömnproblem och en bra behandling för någon som går igenom svåra tider som förlorar energi och inspiration.

Är du nyfiken? Lär mer & boka

Är du intresserad av healing?

Läs om andra holistiska behandlingar med Ernesto: Akashic Records, Reiki och Holistic Coaching

Önskar er alla en positiv, balanserad, varm och glad maj månad.

Namaste,

Ernesto Rodriguez

April/maj – Missa inte detta!

Nästa söndag har jag besök i studion av två fantastiska musiker och vänner för en speciell musikalisk konsert med Cacao och jag vill personligen bjuda in dig till detta. Det är inte så ofta vi har i Växjö eller i studion sådana här aktiviteter som kan berika oss på så många sätt. Det finns fortfarande ett rabatterat pris för detta event!

Kakao Ceremoni & Levande Musik med Michael Beck (Dk), Giitam Holberg (NO) & vänner

En vacker upplevelse med levande musik och den heliga kakaon från Sydamerika. 4 timmar lång resa fylld med musik, mantran, meditationer, reflektioner, dans och firande.

Jag är så glad att ha i studion Michael Beck från Köpenhamn som kommer att tar oss genom en glädjefylld musikalisk resa tillsammans med en annan fantastisk musiker Giitam Holberg från Norge och speciell gäst Sven Kihlström från Växjö. Vi kommer att sjunga mantran, sånger på engelska och kanske lite traditionell spirituell musik från Brasilien/Sydamerika . Vi slutar med lite fika, frukt och te. Lär mer

Buddhas fullmåne: berättelser om Buddhas liv, mantra & meditation. Fredag 5/5 kl 18:00

Majsfullmånen är känd i Asien som Buddhas fullmåne eller Buddha Purnima. Den första Buddha Shakyamuni (Siddhartha Gautama) föddes, blev upplyst och dog under fullmåne i april/maj. I den buddhistiska traditionen är detta årets viktigaste/kraftfulla dag. Det är en tid för meditation och bön och en tid att erkänna Buddhas liv och läror. Love / Kindness/ Compassion.

Efter över 2 500 år sedan Buddhas död är hans läror fortfarande mycket relevanta för vår tid. Våra behov och huvudsakliga källor till lidande i livet har inte förändrats.

Välkomna till en härlig och intressanta kväll med berättelser om Buddhas liv och läror, guidad meditation och Tibetanska Mantra Chanting. Läs mer och boka:

Spiritual Yoga Retreat i Varberg med Ernesto Rodriguez (och Karunamayi) 12-14 maj

En härlig helg för att vila, balansera dina energier, lära dig nya verktyg för din kropp/sinne och skapa en nystart. En välbalanserad helg med yoga, meditation, andningsövning, mantra, yogafilosofi, en speciell vedisk eldceremoni, god mat, härlig miljö och trevliga människor. Tema: de 5 elementen. Jag kan varmt rekommenderar vår boende på Kärra Ashram. Det är en tradition för mig att hålla en retreat där varje maj och och alla talar så väl om dem, deras goda, omtänksamma och vänskapliga. Det blir verkligen en fin helg.  Läs mer.

Glad Påsk – April nyhetsbrev

Efter en lång vinter är solen äntligen tillbaka på den norra delen av planeten och vi kan alla känna förändringarna i naturen och i vår upplevelse av livet. Det finns ett talesätt inom buddhismen som säger: “Den dåliga nyheten är att ingenting varar för evigt… (och) Den goda nyheterna är att ingenting varar för evigt”. Allt är obeständigt och förändras… Även om du står inför samma utmaningar som för några månader sedan ser du också att dessa saker har förändrats och utvecklats… även vår egen smärta/rädsla/stress kan inte förbli densamma. Vi kan träna vårt sinne att se saker på detta sätt. Med årstidernas förändringar och solen tillbaka på vår sida hoppas jag att vi kan se livet annorlunda och ge oss själva en nystart… och det är en god nyhet. – Glad Påsk!!!!

Missa inte detta aktiviteter:

Ananda Påsk yogadag i Tävelsås

En mini festival med yoga, meditation, föreläsning, dans, ljudbad och god mat i Tävelsås Bygdegård. 6 olika aktiviteter under dagen med 6 olika instruktörer, god mat och trevligt sällskap! 

Med Ernesto Rodriguez, Joakim Håkanssmed Ernesto Rodriguez, Joakim Håkansson, Vanja Bengtsson, Erik Karlsson, Michelle Bobr och Sven Kihlström

Mån 10 april kl 9:00 -18:30 Läs mer

Kakao Ceremoni & Levande Musik med Michael Beck, Giitam och vänner.

Du är inbjuden till en vacker upplevelse med levande musik och den heliga kakaon från Sydamerika. En 4 timmar lång resa fylld med musik, mantran, meditationer, reflektioner, dans och firande. Med Michael Beck (Dk), Giitam (NO), Sven Kihlström och Ernesto Rodriguez. Missa inte detta!!! Läs mer

Spiritual Yoga Retreat i Varberg med Ernesto Rodriguez (och Karunamayi)

En härlig helg för att vila, balansera dina energier, lära dig nya verktyg för din kropp/sinne och skapa en nystart. En välbalanserad helg med yoga, meditation, andningsövning, mantra, yogafilosofi, en speciell vedisk eldceremoni, god mat, härlig miljö och trevliga människor. Tema: de 5 elementen. Läs mer.

Drop-in erbjudande: “ta med en vän till yoga”

Under april kan du och din vän fortfarande delta i ett drop-in pass gratis när ni bokar samma klass på hemsidan (gäller nya besökare). Boka och tryck på “betala på plats” (gratis). Se vårt schema.

OBS: Nytt drop-in yogapass på tisdagar kl 17:30: Mjuk Holistic Yoga: Lugn yoga med Ernesto!!!

Nu finns en ny Ananda Facebook sida!

Det har varit en utmanande vinter för mig med min Ananda facebook konto och personlig FB profil som blev hackad. En av de många saker som hände är att jag förlorade alla mina kontakter och även tillgång till den vanlig/gamla Ananda FB-sidan, som du fortfarande kan hitta på FB men jag kan inte komma åt och använda. Jag hoppas att jag kan fixa det, men nu har jag äntligen kom tillback till FB och kan dela på socialmedia vad händer i studio. Vänligen hjälpa mig att sprida min nya sida. Vänligen “Gilla” den nya Ananda FB sidan.

Tack för din hjälp, kärlek och stöd – Önskar er en Glad Påsk!!!

Mvh

Ernesto Rodriguez

Våren är här!

Denna vecka har vi en kraftfull nystart med ankomsten av vårdagjämningen måndagen den 20/3 följt av en nymåne på tisdag. Detta markerar början på en ny årlig cykel för zodiaken och början på ett nytt år i vissa traditioner. Inom astrologin kommer mars månad 2023 att bli den viktigaste (signifikant) månaden på året. Olika avslut och början. Energier/fokus som funnits i många år kommer att skifta till något nytt. Kanske du redan känner det!?

Imorgon måndag är vårdagsjämning och det är en tradition i studion att välkomna våren med en Mantra-meditation/ceremoni. I år infaller vårdagjämningen på en måndag så vi kommer att ha en enkel och mysig ceremoni för att släppa vintern och sätta våra intentioner för den kommande månaden. Ett bra tillfälle att samlas, stötta varandra, meditera och skapa en härlig stund tillsammans!

Vårdagsjämnings ceremoni – Musik, Mantra & Meditation med Ernesto & vänner 

Med hjälp av guidade meditationer, mantran och musik sätter vi våra intentioner och öppnar till något nytt i oss, rensa det gammal och hittar glädje och inspiration för de kommande månaderna. (bara ett par platser kvar)

Datum: Måndag den 20 mars Tid: Kl 18:00 – 20:00 (plus fika) Pris: 250 kr

Läs mer och boka

Missa inte detta!!!

Ananda Påsk Yogadag i Tävelsås

En mini festival med yoga, meditation, föreläsning, dans, ljudbad och god mat i Tävelsås Bygdegård. 6 olika aktiviteter under dagen med 6 olika instruktörer, god mat och trevligt sällskap! med: Ernesto Rodriguez, Joakim Håkansson, Vanja Bengtsson, Erik Karlsson, Michelle Bobr och Sven Kihlström!

Mån 10 april kl 9:00 -18:30 Läs mer

En speciell gäst från Köpenhamn

Kakao Ceremoni & Levande Musik med Michael Beck

Du är inbjuden till en vacker upplevelse med den stärkande medicinen av levande musik och den heliga kakaon från Sydamerika. Med Michael Beck, Ernesto Rodriguez och Sven Kihlström. 23/4 kl 12:00 – 16:00 Lär Mer!

Vårens erbjudande: Mars/april

Prova på (gratis) ny drop-in klass: Mjuk Holistic Yoga: lugnyoga med Ernesto – Tisdag 14/3 kl 17:30 Under mars/april kan du prova på gratis mitt nya pass! en härlig och enkel yoga som kan anpassas till olika kroppstyper och åldrar. Vi fokuserar på mjuka och medvetna rörelser som med hjälp av andningen kan ge oss de underbara yogaeffekterna som klarhet, välbefinnande, ett lugnt sinne och energi i kroppen. Lugn yoga/ andningsövning/mantra/ lång vila Boka här!

 • “Bjud in en vän till yoga” – Du och din vän kan delta i ett drop-in pass gratis när ni bokar samma klass på hemsidan (gäller nya besökare). Boka och tryck på “betala på plats” (gratis)
 • Nya besökare: gratis drop-in pass. Mars/april (hjälp mig gärna att dela)
 • Kakao ceremoni & levande musik med Michael Beck: söndag 23 april. Läs mer här

Kundaliniyoga och Gongvila med Joakim Håkansson – Ny kurs

Nästa vecka kommer Joakim att starta en ny Kundaliniyogakurs på onsdag 22/3 kl 17:30! Om du är nifyken på hans kurs är det möjlig att testa första kurspass nästa onsdag 22/3. Kundaliniyogan hjälper dig sakta ner allt brus av tankar och krav som din hjärna skapar. Under tiden vitaliseras dina organ och ditt immunförsvar stärks. Vi varvar stående, sittande och liggande positioner med nedstressande andningsövningar och lång välgörande vila. Under vilan kommer vibrationerna från gongen att hjälpa dig släppa dina spänningar. Passen avslutas med meditation. 

Ananda Påsk Yogadag i Tävelsås

Välkomna till en hel dag med yoga, meditation, föreläsning, dans, ljudbad och god mat på Tävelsås Bygdegård.

En mini yogafestival med Ernesto Rodriguez, Joakim Håkansson, Vanja Bengtsson, Erik Karlsson, Michelle Bobr och Sven Kihlström! 6 olika aktiviteter med 6 olika instruktörer, god mat och trevligt sällskap! Vi hoppas att detta kan vara en härlig möjlighet för oss att träffas, delta i olika upplyftande aktiviteter, äta god mat, träffa olika lärare och skapa en härlig dag tillsammans.

Dagen schema:

 • kl 8:30 – 8:50 – Check in
 • kl 9:00 – 10:20 – Kundalini Yoga med Joakim håkansson
 • kl 10:40 – 11:55 – Morgon Yoga med Ernesto Rodriguez
 • kl 12:00 – 13:00 – Lunch paus (vegetarisk/eko mat)
 • kl 13:00 – 14:10 – “Frid eller lycka”: Föreläsning & meditation m. Erik Karlsson
 • kl 14:30 – 15:45 – Yin yoga med Vanja Bengtsson
 • kl 15:45 – 16:15 – Te och frukt/fika paus
 • kl 16:15 – 17:00 – Frigörande Dans med Michelle Bobr
 • kl 17:00 – 17:50 – GongBad med Sven Kihlström
 • kl 17:50 – 18:10 – SångMeditation med Sven & vänner
 • kl18:10 – Gemensam OM Chant / avlutning

Datum: 10 april KL 8:30 – 18:30

Plats: Tävelsås Bygdegård (Google karta)

Pris: 695kr (ingår alla aktiviteter & lunch)

Har du ekonomiska svårigheter men vill gärna delta i detta upplyftande evenemang?

Arbetsutbyte – Vi erbjuder ett antal rabatterade biljetter för de som vill hjälpa till under dagen och vara med på vår minifestival! Vi vill göra det möjligt för alla att delta i denna härliga dag även om vi går igenom svåra ekonomiska tider. -Vänligen mejla oss att du är intresserad om vår “Arbetsutbyte“: info@anandayogastudio.se (platser är begränsad)

Aktiviteter och instruktörer:

Kundalini Yoga med Joakim håkansson

Joakim är en övertygad yogi som ser och upplever vilken positiv påverkan yogan och meditationen har i sitt och andras liv. Han arbeta med kundalini yoga and Gongvila och undervisa klasser och kurser på Ananda Yoga Studio.

En kundaliniyoga har övningar som vitaliserar dina organ och stärker ditt immunförsvar. En mix av stående, sittande och liggande positioner, nedstressande andningsövningar och lång välgörande vila. Avslutande mantrameditation.

Morgon Yoga med Ernesto:

Ernesto är en Hatha-Vinyasa yogalärare, en buddhistisk meditatör och grundaren av Ananda Yoga Studio. Han leder och organiserar olika klasser, kurser, workshops, retreater och andra evenemang inom spiritualitet, yoga, mindfullness och meditation. Förutom att lära ut yoga och meditation, arbetar han som en holistisk coach och erbjuder olika behandlingar.

Han kommer att leda oss genom en härlig morgonyoga för både kroppen och sinnet som kan passa alla. Vi slutar med en lång shavasana och en “Happy mantra meditation”. Passet inleds på engelska.

Frid eller lycka”: Föreläsning & meditation med Erik Karlsson:

Erik har praktiserat Vipassanameditation sedan slutat av -80 talet. Han är bland annat mindfulnessinstruktör och har i över 20 år arrangerat olika evenemang innehållande meditation, yoga och personlig utveckling. Erik grundade den ideella föreningen “Tysta Huset” för många år sedan här i Växjö och han är ägare till företaget Medvetnaprojekt.se

Erik kommer att prata och reflektera kring ämnet ”Frid eller lycka” och hålla i en meditation.

Yin Yoga med Vanja Bengtsson:

Vanja är en yogalärare med fokus på närvaro och balans i oss själva och i livet i stort. Hon leder både Hatha och Yin yoga och mantrasångmeditationer. Med hjälp av yogan hittar vi närvarons återhämtning och magi. Du kan hitta mer information på hennes Facebooksidan: Naturtro.

Vanja kommer att guida oss genom ett härlig yin yogapass med lugn och många långsamma andetag.

Frigörande Dans med Michelle Bobr:

Michelle arbetar med yin yoga, läkande skrivterapi och olika former av fri rörelse och dans. ”Divya – Your Inner Garden” är Michelle´s verksamhet, där du bjuds in för att fördjupa dig i din egen self-care, fysiskt, mentalt och emotionellt. En plats där man får möjligheten att finna och utveckla sitt autentiska jag, sin sanna natur. Du hitta henne på Kindness Center i Växjö.

Frigörande dans med medveten andning – en stund där du får chansen att fritt i rörelse komma i kontakt med ditt andetag och låta dig inspireras av musiken och rytmerna. På ett prestigelöst och lekfullt sätt guidas du att utforska olika element i rörelse.

GongBad med Sven Kihlström:

Sven är en kundaliniyogalärare, en ljudbadsfacilitator med många magiska verktyg och en multiinstrumentmusiker. Hans kunskaper spänner över ett stort område, från nordisk folkvisdom till yogisk/österländsk filosofi och däremellan.

Sven kommer att ha en GongBad för oss. Ett yogiskt koncept där alla dina tio kroppar alla dimensioner ut till Astralkroppen kan slappna av i vila. Släppa taget om det som inte längre gagnar dig i en reningsprocess som läker och stärker till den årliga återfödelsen. Medicintrummorna är också med för att jorda upplevelsen och effekten på djupet. Man ligger ner på rygg på ett liggunderlag med filt över sig i 30- 60 min.

.

Nyhetsbrev

Mars kommer att bli en aktiv och förmodligen väldigt positiv månad för alla och med vårens återkomst kommer vi att ha en ny start på olika sätt. På Ananda händer mycket denna månad: nya klasser, nya kurser, vårdagjämningsfirande, speciella event, öppet hus och prova-på inför våra nya kurser.

Nya kurser och drop-in:

Mjuk Holistic Yoga med Ernesto – Kurs och drop-in

21/3 börjar jag en 10-veckors Mjuk Holistic Yogakurs. Sedan i april kommer det att finnas några drop-in platser att boka på schemat. Tanken är att ha en härlig, lugn och inspirerande yoga med alla de element som vanligtvis finns på mina yogapass. Vi kommer att utvecklas på ett fysiskt, mentalt och spirituellt sätt. Mjuk yoga, medveten andning, yogafilosofi, lång vila, guidade meditationer, mantra och mera. En härlig yoga som passar alla!

Kurs: Nybörjare kundaliniyoga för män – Kundaliniyoga & Gubbvila med Joakim Håkansson

Det är väldigt spännande att berätta att joakim kommer att börja en ny yogakurs för män: Kundaliniyoga & Gubbvila. En kort kurs perfekt de som är nyfiken på kundaliniyoga och vill testa under en kort period. Kanske du känner en män runt dig som är redo för lite yoga med Joakim. Det finns 2 olika prova på gratis pass ons 8/3 och 15/3.

Öppet hus: Under mars kan du…

 • “Bjud in en vän till yoga” – Du och din vän kan delta i ett drop-in pass gratis när ni bokar samma klass på hemsidan (gäller nya besökare).
 • Nya besökare: gratis drop-in pass. Bokas på hemsidan (hjälp mig gärna att dela)
 • Prova-på våra kurser: Vi kommer att ha prova-på pass för olika kurser (v.10&11) för alla som är intresserade av att delta i våra kurser.

Skriv upp dig till det nya nyhetsbrevet!

Om du inte redan har skrivit upp dig på det nya nyhetsbrevet, se till att du skriver upp dig för att fortsätta få nyheter från Ananda. Det gör du här.

ananda yoga events växjö

Missa inte detta event

Sacred Cacao Ceremony & live music med Michael Beck & Ernesto Rodriguez

Med hjälp av levande musik, sång och ett tillstånd av meditation och öppenhet kan kakaon ge massor av glädje, kärlek, hopp och inspiration till våra liv.

Länk till bokning

 • Datum: Sön 19 mars
 • Tid: 12:00 – 16:00
 • Pris: 600 kr (500kr pre-sell)

Vårdagsjämnings ceremoni – Musik, Mantra & Meditation med Ernesto mån 20/3 kl 18:00

En enkel ceremoni för att öppna till något nytt i oss, rensa det gammal och för att hitta inspiration i våra liv.

Länk till bokning


Vårens yogakurser

Under mars kommer vi att starta 7 olika yogakurser. Nya kurser och nya energier som ta oss framåt till ljusare tider. Vi vill att du ska hitta den kurs som kan passar dig bäst så vi kommer att ha prova på yoga inför de flesta kurser.

Body, mind & spirit: avancerad yogakurs – Vinyasa Yoga: mellansvår kurs – Nybörjare Yogakurs: Holistic Yoga – Yoga For Men – Mjuk Holistic Yoga: Lugn yogakurs – Kundaliniyoga & Gongvila – Nybörjare kundaliniyoga för män: Kundaliniyoga & Gubbvila

Fullmånen i mars: Hopp och tålamod

Detta är ett personligt och spontant budskap för att ge hopp och tålamod under den utmanande och i slutändan positiva delen av mars.

Idag under fullmånen i mars känner jag kallelsen att skriva till dig och hoppas att detta meddelande kan vara till hjälp där du är idag. Jag blir ibland förvånad över att se hur nästan alla överallt går igenom vissa utmaningar. Även om vi alla är olika och i olika skeden i livet kan vi alla känna pressen av dessa föränderliga tider. Det är bra att först inse att alla hanterar vissa utmaningar så att vi kan bli mer tålmodiga och snälla mot andra och även hitta hopp i vetskap om att det inte är något fel med dig. Istället kan det hjälpa att tro att livet vill att vi ska växa och utvecklas snabbare och nu. Det här är tiden för förändringar och förvandling som vi kommer att se tillbaka och vara tacksamma för. En del av er har redan börjat med det här förloppet för någon gång sedan och andra börjar känna värmen nu, men det finns en diamant i berget. Utmaningar är ofta en välsignelse i förklädnad. “Hang in there” och gör din bästa för att mår bra och för att hitta balans.

Under svåra tider måste vi lita på vår andliga sida, förlita oss på våra andliga metoder som får oss att känna lugn och balans. Det är också viktigt att ta tid för oss och göra saker som får oss att må bra och att även förlita oss på vårt stöd… en vän, grupp, en guide eller en hjälpande hand. Jag gör det jag gör delvis för att jag är så tacksam för allt hjälp jag har fått på min resa, jag är så tacksam att jag bara vill ge tillbaka till livet genom att hjälpa andra. Även när jag själv går igenom svåra tider både ekonomiskt och personligt/familj, ser jag diamanten i berget och efter bästa förmåga vill jag vara till hjälp för andra. Till denna dag har jag alltid någon att nå för att få hjälp (en vän eller andlig guide eller båda) . Det är bra att veta att hjälpen också finns här för dig.

Missa inte detta event

Denna år vårdagsjämning landa på en måndag så det blir en enkel och härlig ceremoni. Med hjälp av guidad meditationer, mantra och vara intentioner kan vi öppna till något nytt i oss, rensa det gammal och hitta glädje och inspiration för de kommande månader.

Måndag 20/3 kl 18:00 – Pris: 250kr

Läs och bokning

Lite hjälp…

Fredags 10/3 kl 18:00en kväll med mantra, meditation och böner för att lyfta upp själen. Kom nu på fredag och höj din energi med en härlig kväll för att meditera, be och lyfta och stödja varandra. (bara 110 kr). Titta på schemat!

Prova på gratis: Mjuk Holistic Yoga: lugnyoga med Ernesto – Tisdag 14/3 kl 17:30 en härlig och enkel yoga som kan anpassa till olika kroppstyper och ålder. Vi fokuserar på mjuka och medvetna rörelser som med hjälp av andningen kan ge oss de underbara yogaeffekterna som klarhet, välbefinnande, ett lugnt sinne och energi i kroppen. Boka här!

Få hjälp med Behandlingar: Jag har 3 olika behandlingar som kan vara av hjälp. Nu kan vara en bra tid att testa hur mina behandlingar kan hjälpa och stöda dig. Om du har en fråga kan du mejla mig (info@anandayogastudio.se) Läs mer och boka här!

Skriv upp dig till det nya nyhetsbrevet!

Om du inte redan har skrivit upp dig på det nya nyhetsbrevet, se till att du skriver upp dig för att fortsätta få nyheter från Ananda. Det gör du här.


Prova på Kundaliniyoga med Joakim Håkansson nästa vecka:

Nästa onsdag här Joakim en prova på klass för Kundaliniyoga och Gongvilla inför hans 8 veckor kurs. Om du har inte testa Joakims klass och gongens kraftfulla vibration nu här du en chans på onsdag kl 17:30. Det finns också en prova på klass för killar! Kundaliniyoga & Gubbvila – Nybörjare yoga för män ons kl 19:30. Du kanske känner on man runt om dig som kan vara intresserad om Joakims klass. Gärna dela! Läs mer och boka!