Skip to main content

Tack för denna terminen!

Nu är jag klar med alla mina kurser för denna termin. Efter en lång resa från vinter till sommar är det dags att ta en liten paus, ladda batterierna och njuta lite av denna underbara årstid. Jag känner mig väldig tacksam för at ha studion, för att kunna träffa så många fina människor, för att kunna vara till hjälp och vägledning och för att kunna göra vad jag älskar. Tack så mycket till er som besökte studion, till er som känner sig nära studion eller mig, tack till alla mina kurs deltagare som jag fick träffas varje vecka och jag vill också skicka en stor kram till er som vill eller hade tänkt att komma på yoga denna termin men livet gjorde det inte möjligt den här gången. Det är min andliga träning att se godheten och skönheten i alla jag möter (oavsett) och det som finns kvar i mig är en genuin känsla av kärlek för er alla. Det gör allt jag gör och säger så enkelt eftersom det kommer från hjärtat. Jag bara önskar att ni och vi alla kan bli mer lyckliga, balanserade och fria från sinnets träldom. Jag ser fram emot att öppna studions dörrar igen i augusti. Tillsammans kan vi hjälpa varandra att gå genom livets upp- och nedgångar och en ny resa från sommar till vinter. Många intressanta och spännande aktiviteter väntar nästa termin. Nu vill jag önskar er en super trevlig sommar och vi ses på utomhusyoga! Tack också till Fia för att vara en del av Ananda och för att dela din mysig Yinyoga med oss!

Nu kan du läsa och boka mina Yoga kurser: fler kurser kommer snart

 • Holistic Yoga: 8 veckor nybörjare yogakurs med Ernesto. Tisdagar kl 17:20 (3 sep – 22 okt).
 • Hatha-Vinyasa Yogakurs – 14 veckor mellansvår kurs. Måndagar kl 17:20 (2 sep – 16 dec)
 • Body, Mind & Spirit yogakurs: 15 veckor avancerad kurs med Ernesto. Mån kl 19:00 (26 aug-16 dec)
 • Yoga For Men: 12 veckor kurs med Ernesto. Tisdagar kl 19:00 (3 sep – 3 dec)

Utomhusyoga vid Teleborg Slott med Ernesto: Jul & aug

Under Juli och Augusti kommer att finnas utomhus yoga vid Teleborgs slott! En härlig morgonyoga flow med mjuka rörelse och djupa andetag för att aktivera din kropp, lugna sinne och kanske utmana dig själv på en rolig sätt. Klassen anpassas till din nivå. Efter yoga är det möjlig för de som vill att gå till Brygghuset Bistro och avluta med en kupp kaffe/te eller något att äta. 12/7,16/7, 24/7, 30/7 & 8/8. Läs/boka

Holistic Yoga Retreat with Ernesto. 18-20 oktober

Välkomna till en härlig och upplyftande yogahelg för att utforska olika dimensioner av yoga. En holistisk helg att bara återhämta sig, fördjupa dina yogakunskaper, vara nära naturen, leka, äta och vila gott, skratta, gråta, dansa, läka och meditera. Vi har en magisk plats djupt inne i smålandsskogen utanför Åseda. Missa inte detta! its gonna be so nice! =)

Trevlig sommar!!!

Love & kindness,

Ernesto Rodriguez

Sista aktiviteter innan sommaruppehåll.

Terminen går snart mot sitt slut och jag är säker på att vi alla har uppskattat och njutit av vårens ankomst och det härliga vädret. Allt i livet är obeständigt och i en ständig förändring och så vår första del av 2024 i studion är inne på sina sista veckor. Innan allt annat vill jag tacka er alla för ert besök i år och även de som har tänkt komma men av en eller annan anledning inte har kunnat (ännu). Men innan sommaruppehållet börjar (vecka 25) har jag 2 aktiviteter på gång som jag skulle vilja bjuda in dig till plus några av kurserna och aktiviteterna för nästa termin finns också på vår hemsida!

En sommarkväll i närvaro – Fre 31/6 18:00 – 21:00

Mari-Kristine och Eva Persson är tillbaka i studion med “En kväll i närvaro”. En stämningsfull kväll med meditation, musik, glädje och intressanta delning om upplysning och andlighet. Eva Persson och speciell gäst Stratospheyr kommer att berätta om deras upplevelse med “Golden age movement”, Oneness Nordic Light och Ananda state. Stratospheyr en artist med ett brett musikskapande och hon kommer att della hennes magiska musik och röst. Läs mer

The Yoga Practice: Yoga, Pranayama, Shavasana & Mantra. Ons 5/6 kl 17:30

2 timmar lång yogaklass där alla delar av yogan sätts ihop. En vinyasa-klass där vi spelar med olika balanspositioner, inversioner, twist och huvud/handstående. Vi övar olika andningstekniker (pranayamas), vi njuter av en lång avslappning (shavasana/ljudbad) och vi avslutar med en härlig mantrasångsmeditation. Du jobbar med din kropp och tränar på din nivå.

Holistic Yoga Retreat with Ernesto Rodriguez. 18-20 oktober

Min nästa retreat är öppet för boknings! Välkomna till en härlig och upplyftande yogahelg för att utforska olika dimensioner av yoga. En holistisk helg att bara vara sig själv, fördjupa dina yogakunskaper, vara nära naturen, leka, äta och vila gott, skratta, gråta, dansa, läka och meditera. (för dig som har Yogat med dig tidigare). Come and join me, its gonna be so nice! =)

Läs om de första kurser för hösten 2024!

 • Body, Mind & Spirit – 15 veckor avancerad yogakurs: 26 aug – 16 dec
 • Hatha-Vinyasa Yogakurs – 14 veckor mellansvår kurs: 2 Sep – 16 Dec
 • Yoga For Men: 12 veckor kurs med Ernesto Rodriguez: 9 Sep – 3 dec
 • mer kurser kommer snart!!!!

Help is here! Välkomna på holistic coaching / behandling med Ernesto.

Kommande aktiviteter i April: Nyhetsbrev

Namaste alla – Det händer lite på Ananda de här dagar och jag vill gärna dela lite info med er!

April är den viktigaste månad i hela året när det gäller möjligheter att skapa positiva förändringar i vårt liv och kanske den extra “push” eller motivationen för att gå framåt! Missa inte chansen! Aktivera dig, var konsekvent och fokusera på de goda sakerna i ditt liv/dag!

OBS: Nästa vecka är det sista chansen att hoppa på en ny (nybörjare) Yogakurs: Yoga kurser

 • Nybörjare Holistic Yogakurs med Ernesto och Yoga For Men kurs – Vi har precis start kurserna denna vecka och det finns ett par platser kvar om du vill vara med de kommande 8 veckor! Du kan testa andra passet nästa tisdag och ser hur det känns! Nybörjare Holistic yoga kl 17:30Yoga For Men kl 19:00. Bara mejla oss att du vill komma på tisdag och vi kan justera priset baserad på de veckor du är med. (skriv till info@anandayogastudio.se)
 • Yin Yoga med Fia Hammarbäck – Torsdag kl 17:30 är det start på Yinyoga med Fia! Missa inte chansen om att delta i den här härlig och kort 6 veckor kurs. Vill du testa passet innan? då kan du komma nästa vecka och delta i första kurs pass. Man kan boka utan att betala direkt för dig som vill testa nästa vecka!
 • Drop-in Yin Yoga med Fia – varje torsdagarse schemat

En kväll i Närvaro med Eva Petersson, Mari-Kristin och speciell gäst Stratospheyr

Föreställ dig att leva i glädje utan orsak! Välkommen till en stämningsfull kväll med meditation, glädje, musik och delning om upplysning och andlighet med Eva Persson och speciell gäst Stratospheyr. Hon är en artist med ett brett musikskapande. Hon kommer att della med oss hennes magiska musik och röst. Hon kommer också att berätta om hennes upplevelse med “Golden age movement”, Oneness Nordic Light och Ananda state. Missa inte detta! 19 april kl. 18.00-21.00

6 veckors Yinyogakurs med Fia Hammarbäck – Torsdagar kl 17:30 18/4 – 30/5

Välkommen till härlig Yinyoga där vi tillåts utforska lugnet och stillheten. En meditativ och återhämtande yoga med enkla sittande och liggande positioner där vi stannar kvar i positionerna i 3-5 minuter. Alla är välkomna! Läs här!

Am I Real…? The view of Vedanta yoga – Workshop & Kirtan w. Swami Sarvananda Saraswati & Satyadev. Lör 27/4 – Missa inte detta!!!

Välkomna till en speciell och unike workshop om Vedanta Yoga med Swami Sarvananda Saraswati som är på besök från Indien. Lika speciellt är att ha med min vän och fantastisk musiker / yogainstruktör Satyadev Barman och hans glada kirtanmusik. (Yoga filosofi, reflektioner och meditation) “Yoga for the mind and for the heart”. Allt vinst kommer att doneras till stödjande Swamis Ashram i Indien. Missa inte detta! Läs mer

Help is here! Välkomna på holistic behandling med Ernesto. Köp 2 behandling, få15% rabatt.

April nyhetsbrev: Healing – expansion – new beginnings

Happy april månad och glad påsk! Jag hoppas att en ny Du kommer att återfödas denna månad och att ditt liv kommer att fyllas med mer ljus, kärlek och inspiration. Vi startar en period för “healing”, tillväxt och nya möjligheter – Vi börjar en ny period som kan vara väldigt positiv men som kan utmana oss på något sätt under de kommande veckorna.

Vi började en period inom astrologi som kallas förmörkelsesäsongen. En period av insikter och transformation som började med månförmörkelse före veckan (25/3) följt av en total solförmörkelse 8/4. Samtidigt kommer april månad att ha en betydande påverkan av Merkurius retrograd. Det är då planeten som reglerar kommunikation, tänkande och idéer påverkas och det kan skapa osäkerhet. Det är en period då vi återvänder till vårt förflutna. Tidigare idéer, upplevelser, gamla vänner, familj eller något från det förflutna som behöver ses över. En tid av expansion och en tid att vara uppmärksam på vår kommunikation och hur vi uttrycker oss.

Det är också en av de bästa tiderna på året för helande och att släppa taget om det förflutna. På grund av detta skulle jag vilja bjuda in dig att prova en av mina behandlingar som kan vara till stor hjälp och stöd under denna period. Det har varit en utmanande period för många och det är bra att veta att hjälpen finns här också. Gruppyogaklasser och andra aktiviteter vi har i studion är ett bra sätt att få stöd. Men jag vill också erbjuda dig individuell hjälp genom mina behandlingar. Du behöver inte vänta till sista stund för att söka lite stöd. På grund av vikten av denna månad har jag extra öppettider för behandlingar. Du kommer också att stödja studion och mig själv på detta sätt.

10% Rabatt på alla behandlingar och extra öppen tider att välja. (mars-april)

Under vecka 13-18 kan du få 10% rabatt på någon av mina behandlingar: Akashic Records, Mår Bra behandling, Reiki och Holistic Coaching. Välj att “betala på plats” och betala via Swish när vi träffas. Gärna skriv till mig med dina frågor (info@anandayogastudio.se)

Nyheter: Öppet hus / prova på yoga / Nya kurser

 • OBS: Ny tid på Söndags yogapass! Nu börjar vi Söndaspass kl 17:00 – 18:30! Välkomna!
 • Nya besökareGratis prova-på “drop-in” (April). Holistic Yoga 1, 2 & Söndagsyogapass (vänligen dela med dina vänner)
 • Gratis Prova-på yoga inför nya kurser: Holistic Yoga (nybörjare), Vinyasa Yoga, Yoga for Men och Yin Yoga med Fia.
 • 6 olika kurser med start i april:
 • Kundaliniyogakurs med Joy Bohlin 3/4
 • Body, mind & Spirit avancerad yogakurs med Ernesto 8/4
 • Holistic Yoga: Nybörjare kurs med Ernesto 9/4
 • Yoga For Men kurs 9/4
 • Yin yoyakurs med Fia Hammarbäck 11/4
 • Hatha-Vinyasa yogakurs med Ernesto (mellan svår) 15/4

Holistic Yoga Retreat with Ernesto Rodriguez: 12-14 april

Välkomna till en härlig yogahelg för att koppla av och utforska olika dimensioner av yoga. En holistisk helg för dig att bara vara dig själv, fördjupa din yoga, vara nära naturen, äta och vila gott, skratta, dansa, meditera och vara runt härliga människor precis som du. Yoga, meditation, mantra, eld ceremoni, vackra natur, god mat, bastu, dans och mycket mer. Läs här: I still need a few more participants! Maybe you have been thinking about this…. come and join me!

Am I Real…? The view of Vedanta yoga – Workshop & Kirtan w. Swami Sarvananda Saraswati & Satyadev. Lör 27/4 – Missa inte detta!!!

Välkomna till en speciell och unike workshop om Vedanta Yoga med Swami Sarvananda Saraswati som är på besök från Indien. Lika speciellt är att ha med min vän och fantastisk musiker och yogainstruktör Satyadev Barman och hans glada kirtanmusik. (Yoga filosofi, reflektioner och meditation) “Yoga for the mind and for the heart”. Allt vinst kommer att doneras till stödjande Swamis Ashram i Indien. Missa inte detta! Läs mer

Våren: Healing – expansion – new beginning

Vi har börjat våren denna vecka med vårdagsjämning och vi startar en period för “healing”, tillväxt och nya möjligheter – Jag känner kallelsen att skriva detta meddelande till dig som kanske har kämpat för att hitta energi, balans och/eller inspiration. Vi börjar en ny period som kan vara väldigt positiv men som kan utmana oss på något sätt under de kommande veckorna. Jag känner kallelsen att förlänga min hjälp till dig om du letar efter nya lösningar, stöd och en djupare förståelse för livet.

Vi börjar nu en period inom astrologi som kallas förmörkelsesäsongen. En period av insikter och transformation som börjar med en månförmörkelse måndagen den 25/3 följt av en total solförmörkelse 4/4. Samtidigt kommer april månad också att ha en betydande påverkan av Merkurius retrograd. Det är då planeten som reglerar kommunikation, tänkande och idéer påverkas och det kan skapa osäkerhet. Det är en period då vi återvänder till vårt förflutna. Tidigare idéer, upplevelser, gamla vänner, familj eller något från det förflutna som behöver ses över. Det är också en av de bästa tiderna på året för helande och att släppa taget om det förflutna. På grund av detta skulle jag vilja bjuda in dig att prova en av mina behandlingar som kan vara till stor hjälp och stöd under denna period. Våren är här och det är en fantastik tid på året, solen och energierna stiger upp och med balans, fokus och positiva tankar kommer vi att dra fördel av dessa positiva energier. Imorgon lördag 23/3 börjar vi i studion med en vacker vårdagjämning Cacao-ceremoni och Kirtan (sångmeditation). Kom och fyll ditt hjärta med kärlek och inspiration!

10% Rabatt på alla behandlingar och extra öppen tider att välja. (mars-april)

Under vecka 13-18 kan du få 10% rabatt på någon av mina behandlingar: Akashic Records, Mår Bra behandling, Reiki och Holistic Coaching. Välj att “betala på plats” och betala via Swish när vi träffas. Gärna skriv till mig med dina frågor (info@anandayogastudio.se)

Läs och boka:

Nyheter: Öppet hus / prova på yoga / Nya kurser

 • OBS: Nya besökare – Gratis prova-på “drop-in” yoga vecka 14 & 15. (vänligen dela med dina vänner)
 • 6 olika kurser med start i april:
 • Holistic Yoga: Nybörjare kurs med Ernesto
 • Yoga For Men kurs
 • Hatha-Vinyasa yogakurs med Ernesto
 • Body, mind & Spirit advancerad yogakurs med Ernesto
 • Kundaliniyogakurs med Joy Bohlin
 • Yin yoyakurs med Fia Hammarbäck
 • Prova-på yoga inför nya kurser: Yoga (nybörjare), Vinyasa Yoga, Yoga for Men, Kundaliniyoga

Nya besökare!!! Gratis prova-på “drop-in” yoga vecka 14 och 15.

Under veckan 14 och 15 kan alla nya besökare testa gratis första drop-in yoga med Ernesto (Holistic Yoga 1, Holistic Yoga 2 och Söndags yoga). Bara boka din plats på hemsidan, välj att “betala på plats” och registrera dig med ditt e-mail och telefon nummer.

Vårdagsjämning: Spring Cacao Ceremony with Michael Beck & Ernesto. Lör 23/3

Efter en lång vinter vi på Ananda vill bjuda in dig att fira vårens ankomst på ett speciellt och glädjefull sätt. Musiker och “space holder” Michael Beck kommer att tar oss genom en glädjefylld musikalisk resa med hjälp av Kakao, mantra och musik för att dansa och meditera. Lör 23/3 kl 14-18:00. Missa inte detta! Lär mer

Holistic Yoga Retreat with Ernesto Rodriguez: 12-14 april

Välkomna till en härlig yogahelg för att koppla av och utforska olika dimensioner av yoga. En holistisk helg för dig att bara vara dig själv, fördjupa din yoga, vara nära naturen, äta och vila gott, skratta, dansa, meditera och vara runt härliga människor precis som du. Yoga, meditation, mantra, eld ceremoni, vackra natur, god mat, bastu, dans och mycket mer. Läs här:

Am I Real…? The view of Vedanta yoga – Workshop & Kirtan w. Swami Sarvananda Saraswati & Satyadev. Lör 27/4

Välkomna till en speciell och unike workshop om Vedanta Yoga med Swami Sarvananda Saraswati som är på besök från Indien. Lika speciellt är att ha med en fantastisk musiker och yogainstruktör Satyadev Barman och hans glada kirtanmusik. (Yoga filosofi, reflektioner och meditation) “Yoga for the mind and for the heart”. Allt vinst kommer att doneras till stödjande Swamis Ashram i Indien. Missa inte detta! Läs mer

Välkomna till våren! Nyhetsbrev

Imorgon är det officiell start på vårtiden med vårdagjämning (den 20/3). Det har varit långa och utmanande 3-6 månader och att börja våren är definitivt något att fira. Vi kommer nu att ha en period av tillväxt under de kommande 6 månaderna och det är ett bra tillfälle att avsluta några kapitel och öppna upp för något nytt (och bra) för dig framåt. Jag önskar att våren för dig närmare dina mål och att du får den hälsa, frid och kärlek du önskar.
I linje med säsongens förändringar har vi i studion också en nystart med nya spännande kurser och klasser, nytt fokus och energi och många intressanta aktiviteter för de kommande månaderna.

Vi startar denna nya säsong på lördag (23/3) med vår årliga tradition att fira vårdagjämningen. Under de senaste 10 åren har vi firat denna viktiga övergång med möjligheten att träffas, meditera, lyfta varandra och sätta våra intentioner för de kommande månaderna! Det är en speciell och glädjefylld högtid att meditera, sjunga, dansa och be. Den här gången har vi en speciell besökare från Danmark, Michael Beck, som kommer att leda oss i en härlig musikalisk resa med en kakao-ceremoni! Missa inte detta! =)

Nyheter:

Vårdagsjämning: Spring Cacao Ceremony with Michael Beck & Ernesto. Lör 23/3

Efter en lång vinter vi på Ananda vill bjuda in dig att fira vårens ankomst på ett speciellt och glädjefull sätt. Musiker och “space holder” Michael Beck kommer att tar oss genom en glädjefylld musikalisk resa med hjälp av Kakao, mantra och musik för att dansa och meditera. Lör 23/3 kl 14-18:00. Missa inte detta! Lär mer

Holistic Yoga Retreat with Ernesto Rodriguez: 12-14 april

Välkomna till en härlig yogahelg för att koppla av och utforska olika dimensioner av yoga. En holistisk helg för dig att bara vara dig själv, fördjupa din yoga, vara nära naturen, äta och vila gott, skratta, dansa, meditera och vara runt härliga människor precis som du. Yoga, meditation, mantra, eld ceremoni, vackra natur, god mat, bastu, dans och mycket mer. Läs här:

Am I Real…? The view of Vedanta yoga – Workshop & Kirtan w. Swami Sarvananda Saraswati & Satyadev. Lör 27/4

Välkomna till en speciell och unike workshop om Vedanta Yoga med Swami Sarvananda Saraswati som är på besök från Indien. Lika speciellt är att ha med en fantastisk musiker och yogainstruktör Satyadev Barman och hans glada kirtanmusik. (Yoga filosofi, reflektioner och meditation) “Yoga for the mind and for the heart”. Allt vinst kommer att doneras till stödjande Swamis Ashram i Indien. Missa inte detta! Läs mer

Holistiska behandlingar med Ernesto: lite hjälp i utmanande tider

Känner du dig trött eller ur balans (fysiskt, mentalt eller känslomässigt)? Behöver du lite vägledning? vill du tillföra din kropp lite energi eller lugna sinnet? Kanske kan mina behandlingar vara ett bra stöd för dig? I tider av utmaningar är det alltid bra att få lite hjälp, vägledning och stöd (både personligt och andligt). Det är vad jag gör med Studion men jag kan också vara av hjälp på en individuell sätt. Reiki, Akashic Records, Holistic coaching och Mår Bra behandling med Ernesto!
10% rabatt Kom och prova!

Mars: Nyhetsbrev från Ananda

Välkommen till mars månad! En månad av omställning, nystart och att hitta balans. Jag hoppas att ni tar väl hand om er under dessa sista veckor av vintern. Våra energier kommer snart att börja stiga och med det kommer en nystart. En bra tid att kanske våga göra saker annorlunda. Dessa utmanande tider vi lever i kräver att vi tar väl hand om oss själva, hitta stillhet, glädje och skapar bättre sätt att tänka och göra saker.

Mars är en månad av transformation inom yoga. Nymånen nästa fredag är Mahashivratri, Shivas stora natt. Det är början på nyårskalendern i Indien och uppvaknandet av vårenergierna. 2 veckor efter det är vårdagjämningen och solens återkomst. Vår energi, attityd och omständigheter kommer att förändras under de kommande veckorna (och det är så bra). Jag hoppas att du tar tid och känna vad du behöver fokusera på om de kommande veckorna/månaderna. Allt är på vår sida!
Jag skulle vilja bjuda in dig att fortsätta vår tradition i studion att fira vårdagjämningen med Mantra, musik och meditation. Även denna gång kommer vi att ha en kakao- och kirtanceremoni. En musikalisk resa för att sjunga, dansa, meditera och väcka vårtiden i oss. Det är en väldigt speciell aktivitet! Jag hoppas att du kan komma!

4 drop-in yogapass varje vecka:

 • Holistic Yoga 1 – Tisdagar kl 17:30. Holistic Yoga 1 med Ernesto är ett lätt (hatha) grundläggande yogapass med låg-medelintensitet för alla. Nybörjare/lätt/lagom yoga (Happy Yoga)
 • Yinyoga – torsdagar kl 17:30: Nu du kan njuta av Fias härliga yinyoga varje vecka. Boka på hensidan. Köp ett klippkort eller swisha på plats.
 • Holistic Yoga 2 – torsdagar kl 19:00 – en Hatha/Vinyasa yoga klass för de som vill träna, förfina och utveckla din yoga. En klass för att leka och utmana dig själv och för att utforska djupare avslappning, minsfulness och guidad meditation. Yoga för kropp, sinne och själ.
 • Söndags Yogapass – sön kl 16:00 – Ett logan yogapass för alla. Ernestos Happy Yoga med fokus på att förbereda sig för den kommande veckan (både fysisk och mentala).
 • Obs: Nya kurser startas efter påsk!

Vårdagsjämning: Spring Cacao Ceremony with Michael Beck & Ernesto. Lör 23/3

Efter en lång vinter vi på Ananda vill bjuda in dig att fira vårens ankomst på ett speciellt och glädjefull sätt. Musiker och “space holder” Michael Beck kommer att tar oss genom en glädjefylld musikalisk resa med hjälp av Kakao, mantra och musik för att dansa och meditera. Lör 23/3 kl 14-18:00. Missa inte detta! Lär mer

Holistic Yoga Retreat with Ernesto Rodriguez: 12-14 april

Välkomna till en härlig yogahelg för att koppla av och utforska olika dimensioner av yoga. En holistisk helg för dig att bara vara dig själv, fördjupa din yoga, vara nära naturen, äta och vila gott, skratta, dansa, meditera och vara runt härliga människor precis som du. Yoga, meditation, mantra, eld ceremoni, vackra natur, god mat, bastu, dans och mycket mer. Läs här:

Am I Real…? The view of Vedanta yoga – Workshop & Kirtan w. Swami Sarvananda Saraswati & Satyadev. Lör 27/4

Välkomna till en speciell och unike workshop om Vedanta Yoga med Swami Sarvananda Saraswati som är på besök från Indien. Lika speciellt är att ha med en fantastisk musiker och yogainstruktör Satyadev Barman och hans glada kirtanmusik. Allt vinst kommer att doneras till stödjande Swamis Ashram i Indien. Missa inte detta! Yoga för sinnet och för hjärtat. Läs mer

Holistiska behandlingar med Ernesto: lite hjälp i utmanande tider

Känner du dig trött eller ur balans (fysiskt, mentalt eller känslomässigt)? Behöver du lite vägledning? vill du tillföra din kropp lite energi eller lugna sinnet? Kanske kan mina behandlingar vara ett bra stöd för dig? I tider av utmaningar är det alltid bra att få lite hjälp, vägledning och stöd (både personligt och andligt). Det är vad jag gör med Studion men jag kan också vara av hjälp på en individuell sätt. Reiki, Akashic Records, Holistic coaching och Mår Bra behandling med Ernesto!
10% rabatt Kom och prova!

Februari: Nyhetsbrev från Ananda

Välkommen till februari månad på Ananda Yoga Studio. Idag 2/2 markerar vinterns “mittpunkt”. Vi är precis vid punkten mellan vintersolståndet och vårdagjämningen. En bra tid att blicka framåt och se att vi nästan är över denna mörka och utmanande del av året. Våra energier kommer att fortsätta öka och med det kommer ny inspiration och en pånyttfödelse in i våren. Inom astrologi är februari också en bra månad för att arbeta med våra ambitioner, våra mål, våra projekt och vad vi bygger för oss själva (hälsa, arbete, relationer). Jag hoppas att du känner dig inspirerad att driva framåt och fortsätta arbeta med dina mål och avsikter. Nästa fredag är det nymåne och en ny våg som kan ta oss framåt. Surfa vidare!

Nyhets:

 • Yinyoga – torsdagar kl 17:30: Nu du kan njuta av Fias härliga yinyoga varje vecka. Boka på hensidan. Köp ett klippkort eller swisha på plats.
 • Holistic Yoga 1 – Tisdagar kl 17:30: Holistic Yoga med Ernesto är tillbaka på schemat. Holistic Yoga 1 är ett lätt (hatha) grundläggande yogapass med låg-medelintensitet för alla. (Happy and light Yoga)
 • Kundaliniyogakurs med Joy – Ons kl 19:15: Vi har 2 platser kvar på Joys kundaliniyogakurs. Perfekt för nybörjare eller de med lite erfarenhet. Det är möjlig att hoppa in i kursen under februari-mars månad. Skriv till Joy: artofjoy11@gmail.com

Holistic Yoga med Ernesto

Holistic Yoga = Yoga asanas (positioner), andning, meditation/mindfulness, mantra och avslappning.

Holistic Yoga det är namnet som ernesto började använda för sina klasser när han öppnade Ananda Studio.. Holistisk betyder helhet. En klass som inte bara är fysisk eller med fokus på hur positionerna eller kroppen ser ut. Holistisk Yoga är en klass för din kropp, sinne och själ. Det handlar om att vara uppmärksam på ditt andetag och dina rörelser. Det handlar om att vara medveten om hur vi mår (före, under och efter lektionen). Det är en klass för att vara medveten om ditt sinne såväl som din kropp och dina andetag. För mig är holistisk yoga ett helt paket, en upplevelse som även inkluderar det vi pratar om i klassen, ljuden, dofterna och hur du ser dig själv och omvärlden. Det är en upplevelse och en grupphealing varje gång. (Happy Yoga).

Holistic Yoga är en meditation i rörelseär. En Hatha-vinyasa-klass där vi rör oss med andningen och går igenom en serie positioner som bygger upp din styrka, balans och flexibilitet genom att arbeta med alla olika delar av kroppen. Holistic Yoga 1 = nybörjare – mellan nivå pass. Holistic Yoga 2/vinyasa = mellan nivå eller de med mer yoga erfarenhet.

Boka Holistic Yoga 1: tisdagar kl 17:30

Lördag 3/2: Japa Mantra Meditation: Workshop med Ernesto Rodriguez

Lär dig denna kraftfulla och antika meditation av mantraupprepning: Japa mantrameditation. Japa kan översättas till ”upprepning” eller ”mumlande”. Detta är en uråldrig teknik för att recitera/sjunga/utsäga heliga ord eller mantran. En 40-dagars cykel av mantrameditation för välbefinnande, transformation, visdom, för att släppa blockeringar, negativitet och för att ta bort hinder i ditt liv. Läs mer.

Nymånen: Mantra, Musik och Meditation m. Ernesto, Vanja & Myrte

Vi välkommen februaris nymånecykel med en speciell kväll med mantra, musik och meditation med Ernesto, Vanja och Myrte. En stund för oss att samlas, meditera och höja våra energi.

Fredag 9/2 kl 18:00-20:00

En Kväll i Närvaro med Eva Persson och Oneness Småland.

Ros-Marie, Camilla, Eva och Mari-Kristin fram Oneness Småland kommer att hålla En Kväll i Närvaro med speciell musikalisk gäst Sven Kihlström. Inspirerande samtal, healing meditation, mantra och ljudbad. Läs mer.

Vårdagsjämning: Equinox Cacao Ceremony with Michael Beck & Ernesto Rodriguez

Snart är det dags igen att fira vårens ankomst. Det är en tradition i studion att fira den dag med olika meditationer, musik, mantras och möjligheten att träffas och skapa en trevlig stund tillsammans. Kom och hjälpa oss att välkomna våren med kakao, glädjefull musik, mantra och meditation! Missa inte detta! OBS: Pre-sale pris nu! Läs mer.

10% rabatt på behandlingar och massage: Februari

I tider av förändring och utmaningar är det alltid bra att ha lite hjälp, vägledning och stöd (både personligt och andligt). Det är vad jag gör med Studion och alla aktiviteter men jag kan också vara av hjälp på en individuell sätt. Reiki, Akashic Records, Holistic coaching och Mår Bra behandling med Ernesto!
Behöver du lite vägledning? Känner du dig trött eller ur balans (fysiskt, mentalt eller känslomässigt)? vill du tillföra din kropp lite energi eller lugna sinnet?
Kanske kan mina behandlingar vara ett bra stöd för dig? 10% rabatt (februari) Kom och prova!

 • 10% rabatt på Massage behandling med Oskar Person
 • Vi bjuder på 10% rabatt på Oskar Perssons Klassik svensk Massage.
 • Boka massage på Ananda med Oskar (berätta om erbjudande: “10% Nyhetsbrev rabatt”)
 • Boka direkt hos Oskar: https://www.aktivmassage.nu/

Nyhetsbrev från Ananda: Jan-feb

Jag hoppas att ni har haft en bra start på 2024 och att din energi och inspiration fortfarande stiger. Det är en bra tid på året att investera i våra mål, projekt, disciplin och hälsosamma rutiner. Även med livets upp- och nedgångar kommer du att känna energiökningen och en mer harmonisk och produktiv månader framåt. Som alltid är alla aktiviteter i studion med avsikten att hjälpa oss växa, hitta balans, stöd och inspiration i våra liv. Och vi har många olika nyheter och händelser som vi vill dela med er! Vi hoppas att du hittar något av intresse här.

Delbetalning eller faktura för Yogakurser.

Viste du att det är möjlig att delbetala din kursavgifter eller att du kan betala med en faktura? Gills för alla kurser med Joy, Fia och Ernesto. Välj “betala på plats” så hjälper vi dig! eller kontakta oss info@anandayogastudio.se

Ny drop-in yinyoga med Fia – Torsdagar kl 17:30

Vi hör från många att de skulle vilja ha flexibiliteten att komma till yoga när de kan. Så vi har öppnat några platser för yinyoga drop-in på torsdagar. – – Köp ett 5-pass Yinyoga klippkort (1100kr) eller betala med Swish (220kr)

OBS: Vill du delta i Fias Yinyogakurs? det är fortfarande möjlig att delta in! Skriv till oss: info@anandayogastudio.se

2 härliga kurser med Joy Bohlin med start v.4 OBS: prova-på ons 24/1

Om du är intresserad om att delta i Joys Kundaliniyogakurser är du välkommen att testa första kurspass på onsdag 24/1. Vi har bara en antal platser för de som är nyfiken och vill starta kursen. Boka din plats via hemsidan. Möjlighet att köpa ett 5-pass klippkort för Kundaliniyoga.

Vi är så glad att ha i studion Joy Bohlin som kommer att undervisa kundaliniyoga och en mjukare version av kundaliniyoga: midfulnessyoga. Joy är en härlig och trevlig person och en insiktsfull yogalärare med över 20 års erfarenhet. Joy hade en av de första yogastudio i Växjö 15 år sedan och efter att ha bott utomlands ett tag är hon tillbaka och glad över att få dela med oss hennes yoga.

Kundaliniyoga light – 8 veckor Mjuk yogakurs: för de som lättar efter en mjuk och lugn yoga. Medicineyoga/mindfulnessyoga

Kundaliniyoga: 8 veckor kurs med Joy  För dig som är nybörjare eller har lite erfarenhet.

Nybörjare Yogakurs och prova-på med Ernesto: Tis 23/1 kl 17:30

På tisdag börjar vi. Kom och prova gratis första pass och se om det är något för dig! Bygg din yoga från grunden i 9 veckor. Kursen syftar till att gradvist bygga upp dina yogafärdigheter och kunskaper, din balans, styrka och flexibilitet. (Happy yoga). En mår bra fysisk yoga för kroppen och sinnet. Läs och boka!

– En kurs för dig som är nyfiken på yoga och vill lära dig grunden av (Hatha) yoga.
– En nybörjarekurs för aktiva människor eller någon utan större skador som hindrar dig från att röra på dig.
– En kurs för dig som vill komma tillbaka till yogamattan, granska och förfina ditt yogapass.

En speciell helg med Swami Sukhananda: 2 aktiviteter 26 & 27/1

Vi har fått äran att välkomna Swami Sukhananda som för första gången besöker Sverige och Ananda studion. Hon besöker oss från Yasodhara Ashram i Kanada där hon har bott som en Swami och undervisat yoga de senaste 30 åren. Swami är en titeln som ges till en person som avsäger sig den materiella världen/livet och ägnar sitt liv åt den andliga vägen. En unik och speciell möjlighet att träffa en riktig yogi/yogini och låta sig inspireras av henne härliga energi. Alla pengar kommer att gå till Yasodhara Ashram i Kanada och för att betala Swami Sukhanandas resa från England där hon är på besök nu. Samtal och meditation hålls på engelska.

En kväll med Swami Sukhanana: Inspirerande samtal och Meditation. Fre 26/1 kl 18:00 Denna kväll kommer hon att berätta sin historia och dela med sig av sin visdom och berätta om sin hängivenhet till den yogiska livsstilen. En unik och speciell möjlighet att träffa en riktig yogi/yogini och låta sig inspireras av henne. Gärna lär mer här!

Finding Centre: Navigating Transition with Courage and Clarityworkshop med Swami Sukhanada Lör 27/1 10 – 15:00

“Transition”: en tid av slut och början. Att släppa taget om vanliga sätt att reagera och ta sig tid att öppna för nya möjligheter. Vilka är mina alternativ? Vad är mitt nästa steg? Att utforska tidigare övergångar och utvinna styrkor och lärande ger förståelse och modet att kliva in i något “nytt”. I denna workshop kommer du att ledas genom Hatha Yoga asanas, Mantrayoga och reflektioner för att skapa klarhet i att gå framåt (yoga & skriv terapi för healing och personlig utveckling). Läs mer

Japa Mantra meditation: Workshop med Ernesto Rodriguez lör 3/2

Lär dig denna kraftfulla och antika meditation av mantraupprepning: Japa mantrameditation. I denna workshop kommer du att bli initieras i ett detaljerat teknik/Sadhana/”meditation practice” för att meditera med ett mantra varje dag i 40 dagar. Detta är en meditation som kan hjälpa dig med dina nuvarande utmaningar i livet. Det kan hjälpa dig att öppna nya dörrar och ge dig möjligheter att växa. Denna meditation ger dig full kraft för att arbeta med dig själv och lägger mycket kärlek och energi i din personliga utveckling och transformation. Jag har personligen arbetat med denna teknik i mer än 10 år och det är ett fantastiskt verktyg för självutveckling, disciplin och för att utveckla din andliga och psykiska kraft. Läs mer!

Nymåne Mantra Cirkel med Ernesto & vänner: Fre 9/2 kl 18:00

Vi välkommen februari nymånecykel med en speciell kväll med mantra, musik och meditation. En stund för oss att samlas, meditera och höja våra energi. Vi sitter, mediterar och sjunger mantran både på ett klassiskt Japa (upprepa) sätt samt med hjälp av musik och skapar en härlig gruppenergi. En kväll för att återknyta kontakten med oss själva, meditera tillsammans och lyfta upp varandra. Vi avslutar med en kopp chai te och en stunds vila efter meditationen. Läs mer

Välkomna till 2024! Januari nyhetsbrev

Välkomna till 2024! Hoppas att ni hade en lugn och trevlig slutet på 2023 och att ni också ser fram emot en fantastisk nytt år! Inom astrologi börjar vi året nu i slutet av denna vecka med årets första nymåne. Januari månad lovar att bli en mer harmonisk månad än de senaste 2 månaderna. Januari är en bra månad för att bygga upp din energi, ta hand om din hälsa, rutiner och för att lägga energi på det du vill bygga (jobb, nya projekt, personlig utveckling).

Vi ser fram emot att börja en ny termin i studion och gå från vinter till vår tillsammans. Vi har många spännande aktiviteter och många intressanta gäster i studion i år, allt med avsikten att berika vår sinne, hjärta och liv. Vi hoppas att du hittar något av intresse för dig här.

Januari nyheter:

Träffa Joy Bohlin på Ananda:

Vi är så glad att ha i studion Joy Bohlin som kommer att undervisa kundaliniyoga och en mjukare version av kundalini/medicinyoga. Joy är en härlig och trevlig person och en insiktsfull yogalärare med över 20 års erfarenhet. Joy hade en av de första yogastudio i Växjö 15 år sedan och efter att ha bott utomlands ett tag är hon tillbaka och glad över att få dela med oss hennes yoga. Jag hoppas att du får en chans att träffa henne och prova på hennes klasser/kurs. Kundaliniyoga light – 8 veckor Mjuk yogakurs

Kundaliniyoga: 8 veckor kurs med Joy 

10 veckor Yin yogakurs med Fia: 18 jan – 21 mars Fia kommer att ha hennes härliga yinyoga-kurs på torsdagar. Om du inte har provat hennes klass och är nyfiken på hennes kurs då har vi prova-på pass v.2. Om du är nybörjare eller med en viss yoga erfarenhet skulle du verkligen njuta av Fias mjuka, meditativa och härliga klass. Från och med vecka 3 kommer hon att ha en 10 veckors kurs öppen för alla.

10 veckor Yin yogakurs med Fia. Tors kl 17:30 Läs & boka!

Vår yogakurser med Ernesto: Läs här:

 • Nybörjare yogakurs
 • Hatha-vinyasa Yogakurs (mellan svar)
 • Yoga For Men: 9 veckor kurs
 • Body, Mind & Spirit. avancerad kurs

Kakao och Mantra: Nymåne ceremoni med Ernesto Vi välkommen årets först måncykel med en enkel och speciell kväll med Kakao, mantra och meditation med Ernesto. En stund för oss att samlas, meditera, höja våra energi och sätt var intentioner för kommande månad. Fre 12/1 kl 18:00. Läs mer här!

En kväll med Swami Sukhanana: Inspirerande samtal och Meditation

Välkommen till en inspirerande kväll med Swami Sukhananda som besöka oss fram hennes Yoga Ashram i Kanada.

Hon kommer att dela hennes livshistoria, visdom och hennes hängivenhet till den yogiska livsstilen. En unik och speciell möjlighet att träffa en riktig yogi/yogini och att kunna lära sig direkt från henne.

Swami Suhkananda har bott på heltid i Yasodhara Ashram i Kanana i över 30 år och ägnar hennes liv åt att lära ut yoga och ett liv i tjänst för andra.

Kom för en inspirerande kväll med meditation och informella samtal om yoga, vårt syfte med livet och vår andliga/personliga utveckling. Läs mer!